/ allmänt /

21/04/17

Hej!


Vi har haft en superbra fredag. Föräldrautbildning på förmiddagen, som gick mycket bättre än förra gången. Lite gnällig, men när Levi "pratar" så låter han väldigt gnällig trots han inte alltid är det 🙈 han pratar väldigt högt, haha. 
Sedan for vi till mina föräldrar, jag handlade lite medan Levi fick vara med moster och mormor! När Levi sen blev trött så tog jag han i vagnen och gick ut på en prommis. Är så roligt att gå när man lyssnar på en podd! Skulle kunna gå hur långt som helst känns det som. 

Sen, mina vänner, var det dags för att kolla på en lägenhet. Hehe, i samma hus som förra gången, precis lika stor och såg i princip identisk ut. Däremot en trappa upp! MEN den är så himla fin och fräsch, så det kommer vara värt det där lilla extra "tjorvandet" med att bo en våning upp (tänker med vagnen tex). 1 augusti får vi nycklarna!! Vi är väldigt glada. Nu går hjärnan i högvarv, vi måste köpa soffa, diskmaskin, osv, hur sks vi möblera, hur kommer allt det praktiska funka, hur är der att flytta med ett barn som bara är 7 månader osv... tror allt kommer bli bra hur som helst! 
Önskar verkligen att jag skulle trivas här, men tyvärr så gör jag inte det. Gruvar inför själva flytten, för det är verkligen inte roligt. Men vi ska verkligen göra det så smidigt det bara går. Till exempel i förrådet har vi massa lådor som bara flyttats från förråd till förråd, så det ska vi göra oss av med. Packa bra och förbereda så mycket det bara går! Fjärde flytten på ca 3 år... vi borde kunna detta nu.

Nu ska vi gå och lägga oss. Kram