/ Levi 0-6 månader / allmänt /

Levi 4 månader

Kommer nog fortsätta vara förvånad över hur fort tiden går restem av livet. Nu har det gått 4 månader sedan han föddes, så för prick 4 månader sedan så låg jag nog på uppvaket denna tid. Samtidigt som det går fort så känns det som en evighet sedan. 


Vi var på bvc idag och han vägde 7480g och var 65cm lång. Stora killen! Ligger ovanför normalkurvan på både längd och vikt. Har laddat ned bvc-appen, där kan man själv lägga in vikt och längd och då ser man hur kurvan går! 
Nästa månad är det dags för vaccin igen... usch! Känner jag blir ledsen bara jag tänker på det. Men det ska nog gå bra ♡

Vilken liten kille vi har, helt otrolig är han! Han älskar att busa, och håller på att garva ihjäl sig när man busar med han. Kittlig är han, över hela kroppen. ♡ 
Han har även börjat göra nåt roligt med läppen, han suger in höger sida av överläppen som att det är tutten 🙈 ser så himla roligt ut! 
Fortfarande så älskar han att vara i famnen, väldigt väldigt mysigt, men lite osmidigt när man ska laga mat till exempel. Man är ett proffs på att göra saker med en hand iallafall! 
Pappa är en favorit, alltså ni ska se hur han skiner upp som en sol och ögonen börjar glittra när Mattias kommer hem från jobbet. Då är mamma inte alls lika intressant! Hehe så eftermiddagarna/kvällarna så är det nästan bara pappa som duger.
Somnar kl 18-19 och vaknar kl 5... jaja, man hinner mycket då iallafall 😂 imorse halv 7 hade jag hunnit mata Levi, själv ätit frukost, städat och lagt Levi igen.

Utvecklingen går i rasande fart, Mattias tycker att det händer grejer nästan varje dag. Och det gör det! Han har många nya grejer för sig varje dag. Tänk så många fantastiska år vi har framför oss. Att vi kommer få se han utvecklas och växa upp till att bli en underbar kille.