/ allmÀnt /

04/06/17

Hej 🌾


Hoppas ni haft en fin helg. Det har jag!
Vi har hunnit med det vi tĂ€nkt och lite till. StĂ€dat och tvĂ€ttat massor, prommis, sĂ„lt soffan, varit en svĂ€ng pĂ„ stan, bakat och ÄNDÅ hunnit slĂ€ppa en hel del. Inte helt fel!

Medan vi var pĂ„ stan fick Levi vara hos hans gammelmormor och gammelmorfar. Vad jag Ă€r glad att vi har sĂ„ mĂ„nga i vĂ„ra liv som vill hjĂ€lpa till och vara barnvakt dĂ„&dĂ„, verkligen uppskattat. Och Levi kĂ€nner sig sĂ„ trygg hos mĂ„nga. Hoppas det hĂ„ller i sig! Det hade iallafall gĂ„tt jĂ€ttebra. Och vi hittade det vi tĂ€nkt, klĂ€der till Levi som han ska ha efter dopet och klĂ€nning till mig. Tror inte det Ă€r nĂ„got mer som behövs köpas innan dopet faktiskt. Jordgubbar till tĂ„rtan typ. 

Veckan som kommer har vi nog rÀtt fullt upp! Det Àr morfars födelsedag och jag ska fixa tÄrtorna. Onsdag Àr det förÀldrautbildning och dÄ Àr det jag som stÄr för fikat. BabytrÀff pÄ fredag och till helgen sÄ Àr det dop och namnfika för kompisar. Just nu sÄ kÀnner jag mig rÀtt lugn ÀndÄ inför dopet, jag tror inte jag behöver baka nÄt mer iallafall. Det kÀnns bara roligt!

Nu ska jag sova. Ligger i sovrummet dÀr det Àr nybÀddat och svalt, bredvid en sovande liten kille. Bland det bÀsta. Kram!

Levi vaknade under promenaden igÄr. DÄ satte vi oss i lomtjÀrn en stund innan vi vandrade vidare!
Älskar byxorna!! Man blir sĂ„ glad av fĂ€rgglada klĂ€der!
đŸ€“
#1 / / Anonym:

Vilken sötnos ❀