/ allmänt /

01/05/17

Godmorron!


Här lyser solen och Levi ligger i vagnen och sover. Kommer bli en härlig dag känner jag på mig! Mormor fyller år och natten har varit bra. Första natten utan matning! Han vaknade vid 1 men då räckte det med tutten. Känns som att han håller på att bli så stor! Han fick starta natten i spjälsängen också, andra natten han sover där. Känns så konstigt att inte ha han nära sig när man somnar!

Valborg igår! Vi fick besök av Kurt och Carina på dagen, vi fikade och surrade massor, och så fick dom mysa med Levi såklart. Sedan blev vi bjudna på middag hos mamma och pappa, supergod mat. Vi blir alldeles för bortskämda av dom ♡ passade även på att gå över till Mari, vi skulle nämligen få en lära gåstol av henne! Ska bli jättekul att se vad Levi tycker om den. Väntar även på en hoppgunga som mamma beställt till honom. Han är ju aldrig still och ska jämt stå upp så det känns ju som att det skulle kunna vara poppis. 

Igår var det för övrigt ett år sedan vi plussade med Levi. Vilken härlig dag det var, helt underbar känsla. ♡

Idag så blir det nog inte så mycket gjort. Känns som att vi nästan bara städat hela helgen så det är gjort. Det som skulle vara skönt att göra är att fara med lite sopor. Där vi sorterat glas, metall, kartong osv är fullt. Plus vi har massa blöjpåsar som vi måste fara med på tippen, men det är ju stängt. Förstår inte hur det är tänkt att man ska rymma alla blöjsopor i det brännbara?!? Då blir den ju full efter nån dag, haha.

Kram!!

Bus med farmor ♡
Alltså jag är rädd att vi kommer få en tumsugare! Han har börjat suga på tummen nu några dagar... han äter ju allmänt mycket på händerna, så jag hoppas att det bara är i samband med det 😣
Morgonmys med farsan på golvet ♡