/ allmänt /

15/05/17

Godmorgon!


Ny vecka, nya möjligheter eller hur var det nu? Vi har iallafall haft en jättemysig helg! Lördag så firade vi Jossan. När dom sen for och spelade brännboll så for jag och Levi till mamma och pappa. Mattias kom dit och sedan tog vi en prommis för att kolla när dom spelade. 
Vi stannade på byn som hela dagen. Mamma färgade mitt hår, det var väl verkligen på tiden... Det röda är borta med lite sorg i hjärtat, jag älskar verkligen att ha rött hår men det är inte fint när man inte färgbombar det då och då, och låter utväxten bli typ 6 cm 😂 sedan köpte vi pizza och åt med dom. Mysigt!

Söndag så kom Erika och Frej. Kul att träffas då det blir så långt mellan gångerna! 
När dom hade farit så satte jag igång och gjorde lite mat inför veckan, så sjuukt skönt att få det gjort. Enkel och god vardagsmat! Köttbullar och kyckling i currysås. Blev mycket rullande igår, köttbullarna då, och jag gjorde även chokladbollar till dopet!
När det var klart for vi och hälsade på Carina och Kurt en sväng. Jättekul var även det. 

Kvällen/natten har varit "lite" strulig. Igår ville Levi inte alls sova trots han var otroligt trött. Han somnade korta stunder men vaknade i panik. Grät tills han tappade andan och det var så otroligt obehagligt. Usch va det var jobbigt, jag skulle så gärna vilja veta vad det är som är fel när det blir så... till slut for vi ut och körde bil så han fick komma in i djupsömn. Det funkade bra och det har ändp gått bra inatt men han vaknade kl 5 så idag kommer jag fokusera på att få han att sova mycket. Det brukar vara nyckeln för en bra natt!

Jaja. En mysdag får det bli helt enkelt ♡ kram

Gjorde sjukt god mat i fredags om jag får säga det själv. En gryta med skav, morötter och grädde i crock poten. Det blev så salt, mört och gott! Åt det med sötpotatismos, alltså mums.
Levi fick mycket uppmärksamhet i lördags 😉
< Carina 6 månader. Levi är en kopia av sin farmor! 😍