/ allmänt /

17/05/17

Hej!

 
Idag så gjorde vi morgon kl 5. Det gjorde faktiskt inte så mycket eftersom jag somnade före klockan 20 igår 😂 men även denna natt har varit lite tjorvig. Han vaknade 1 timme inatt och var ledsen. Till slut fick jag honom att somna men det var inte helt enkelt. Tror faktiskt det är nån tand som kliar. Han var inte jätteledsen, utan mer gnällig, och hade händerna i munnen hela tiden. Det har han iofs hela dagarna också. 

I måndags så blev jag less att sitta hemma så vi for ner på byn. Fick med mig mamma ut på en prommis, då gick vi och hälsade på pappa på jobbet också. 

Igår så började jag rensa skafferiet. Sååå himla skönt! Är inte riktigt färdig dock, allting tar lång tid när man har en bebis som är väldigt mammig. Sen for vi ner på byn, skulle hämta nå kläder som jag köpt på köp och sälj, behövde även lite grejer till middagen. Har även ett paket att hämta ut med grejer till dopet. Det kommer bli väldigt färgglatt 😉känner att jag vill börja baka massor, har nog aldrig varit så baksugen som jag varit dessa dagar, självklart har jag haft slut socker! Nu finns det iallafall, så får väl se om det blir nåt att baka.

Alltså denna!!! Sjukt god!