/ allmänt /

20/05/17

Godmorgon!


Lördag och underbart väder. Idag kommer Hanna och Agnes hit, och så ska vi göra brunch. Ska städa lite snabbt på altanen så vi kan sitta där! Måste nog öppna upp lite, då den är inglasad blir den ju så fort varm. I vårat framtida hus så vill jag ha en vanlig altan (om man nu får önska). Så mycket härligare att sitta och känns den friska luften! Å andra sidan blir ju en inglasning som ett extra rum där man kan duka upp långbord och rymmas hur många som helst typ.

Igår så gjorde vi inget speciellt. Var en sväng till mormor. Städade. Till middag blev det tacos, standard fredagsmat. Men jag skulle kunna äta det hur mycket som helst! Sen mös vi i soffan framför talang, hade även gjort en banoffe pie. Väldigt gott!

Dessutom så har Levi verkligen fått in snitsen på att rulla. Nu gör han det hela tiden man lägger han på rygg, och man blir lika stolt varje gång. Känns som att han har blivit så tvärstor. Fått sin första tand, börjat fara omkring på golvet massor, äter mycket mer "vanlig" mat.. Ja tiden går undan helt enkelt!

Var till mamma och pappa i torsdags och då fick Thea hålla i Levi, förra gången så var han på sjukt dåligt humör så kanske roligare denna gång 😂 (bodyn på bilden fick Levi av morbror Johan när han hade varit i Stockholm. Alltså så himla snäll och omtänksam. Hade köpt nånting till alla i familjen♡)
Alltså tandköttsleende ♡ kan inte föreställa mig hur han kommer se ut i tänder 😂