/ allmänt /

21/05/17

Söndagskväll och på några timmar är helgen slut. Önskar den vore dubbelt så lång, man hinner ju knappt nåt av det man vill göra!


Igår så åt vi brunch som sagt. Hur mysigt som helst! Blev rätt mycket snack om graviditet, då Hanna ska få en liten kille i september. Jag känner mig nästan lite manisk, jag vill veta ALLT! Det ska bli så himla kul iallafall. 
Sedan så åkte vi ner på byn, och så gick vi ut och åt. Vi har inte alls ätit ute mycket sen Levi kom, detta var andra gången han följde med. Det gick hur bra som helst, han charmade dom som jobbade där gullhjärtat!
När vi ätit så för vi och hälsade på mina föräldrar, fick med oss Jenny och Johan på en prommis i den härliga väder för att köoa glass. Idyllisk dag!

Idag så har vi städat och sovit på förmiddagen, sedan så för vi till Carina. Satt och surrade, fikade och busade med Levi. Han fick även en babblarna-bok, från Mattias faster och hennes man. Och en bibbi-snutte av farmor. Den ligger han och kramar om just nu! Försökte även visa tänderna, men det är inte helt lätt då tungan åker ivägen hela tiden. Nu har båda två kommit fram! Sylvassa små tänder, gulligaste som finns ♡

Nu ska vi ta tillvara på det sista av solen. Kram!

#1 / / Anonym:

Nu är jag lite nyfiken. Men är det Hanna Sundman som ska få barn? 😊

Svar: Ja precis 😊
Julia Knuts